ΓΥΝΑΙΚΕΣ: "Κάνει" πολύ κρύο εκεί ψηλά.... στην κορυφή!!!

Τον άτυπο τίτλο της "Πρωταθλήτριας Χειμώνα" κέρδισαν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας, μετά την εκτός έδρας νίκη τους με 0-3 σετ (13-25, 21-25, 17-25) απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Θρακομακεδόνων.


Σε ένα πραγματικά χειμωνιάτικο σκηνικό εκτός γηπέδου (με πολύ χιόνι και λίγη "περιπέτεια" στη μετάβασή & αποχώρηση μας), τα κορίτσια μας φρόντισαν με την απόδοσή τους να μας ζεστάνουν εντός γηπέδου, είχαν καλή απόδοση και κατά διαστήματα έπαιξαν όμορφο και γρήγορο βόλεϊ.


Έτσι, στο φινάλε του Α' Γύρου βρίσκονται εντός στόχου (συμμετοχή στα play-off ανόδου για τη Β' Εθνική κατηγορία), και πλέον αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία τα παιχνίδια του Β' γύρου καθώς, πλην της μεγάλης μας άτυχης Στεργάκου Ν, όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες που ήταν εκτός για μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω τραυματισμού, επιστρέφουν πανέτοιμες!


Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον coach!!! Πολλά πολλά ευχαριστώ στους, περίπου 15 ηρωικούς, φιλάθλους μας οι οποίοι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν στο Κλειστό των Θρακομακεδόνων για να στηρίξουν τα κορίτσια μας! #teamGSGN