6ο Τουρνουά Basketball Κοινωνικής Αλληλεγγύης Α.Ο. Αγ. Νικολάου Παλλήνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Basketball Κοινωνικής Αλληλεγγύης που διοργάνωσε και φέτος ο Α.Ο. Αγ. Νικολάου Παλλήνης και συμμετείχε ο Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, για 4η συνεχόμενη χρονιά με αθλητές γεννημένους το 2007.


Η εκδήλωση που έγινε στις 22 Δεκεμβρίου είχε κοινωνικό χαρακτήρα και φέτος πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της ΑΜΥΜΩΝΗΣ (www.amimoni.gr) που είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων για Άτομα με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.


Η ομάδα των Γλυκών Νερών συμμετείχε στους στους αγώνες μαζί με παιδιά από τις ομάδες της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, του Ο.ΚΑ.Μ. Μαρκόπουλου και του Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλληνης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, που έχει την μικρότερη σημασία σε τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες, ο χρόνος μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά και στους δύο αγώνες. Ο ημιτελικός ήταν απέναντι στην Κ.Α.Π. και ο τελικός απέναντι στον Ο.ΚΑ.Μ. Ακρως συναρπαστικοί ήταν οι διαγωνισμοί τριπόντων και βολών, στους οποίους οι αθλητές μας, Τάσκος Λάμπρος στα τρίποντα και Ψιλόπουλος Θωμας στις βολές, κέρδισαν ακριβώς στο τέλος του χρόνου.


Ευχαριστούμε και πάλι για την πρόσκληση τον Πρόεδρο και τους παράγοντες της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Νικολάου Παλλήνης. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυκών Νερών υποστηρίζει συνεχώς αντίστοιχες προσπάθειες που έχουν ως βασικό στόχο τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.


Ακολουθουν φωτογραφίες απο την απονομή για την 1η θέση στην ομάδα μας, τους νικητές των διαγωνισμών βολών και τριπόντων καθώς και από όλη την διοργάνωση.