[Παμπαίδες 2005]: Πρώτοι και αήττητοι στη Β' Φάση!

Η ολοκλήρωση της Α' Φάσης του Πρωταθλήματος έφερε τη 14η νίκη και την πρώτη θέση για την ομάδα μας. Στον εκτός έδρας με τον Α.Ο. Κρόνο Γέρακα, το τελικό αποτέλεσμα με 47-86 ήταν ενδεικτικό της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά και της μεγάλης αυτοσυγκέντρωσης και διάθεσης όλων των παιδιών.


Η ικανοποίηση όλων, προπονητή, αθλητών, γονέων και διοίκησης δεν προέρχεται μόνο από το αήττητο και την πρόκριση στη Β' Φάση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων 2005. Προέρχεται από το ότι είναι μία από τις έξι μόλις ομάδες των 11 Ομίλων που τελείωσε αήττητη. Προέρχεται από το ότι είναι η μόνη ομάδα από τις 90 που ξεπέρασε τους 1.000 πόντους (1.008) στην επιθετική παραγωγικότητα, επίτευγμα ακόμη πιο σημαντικό λόγω του γεγονότος του μικτού χρόνου για 32 λεπτά (4 οκτάλεπτα) από τα 40 του αγώνα. Προέρχεται από το ότι είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο μέσο όρο επίθεσης με 72 πόντους ανά αγώνα. Περισσότερο όμως προέρχεται από το ότι είναι μία ομάδα που βασίζεται σε όλους τους αθλητές της και αποτελεί παράσημο η συμμετοχή στην αποστολή του τελευταίου αγώνα 5 αθλητών από το Τμήμα Μίνι 2006-2007.


Στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α. τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, η ομάδα μας κληρώθηκε με την δυνατή ομάδα της Α.Σ. Ροδόπολης. Η αντίπαλη ομάδα ήρθε δεύτερη στον 1ο όμιλο με ρεκόρ 13 νικών και 1 ήττας. Στον όμιλο αυτό πρώτη ομάδα ήταν ο Πανερυθραικός Α.Σ. σε το ίδιο ρεκόρ αλλά με καλύτερο goal average.


Ο νοκ-άουτ αγώνας θα γίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 14.00 στο Κλειστό των Γλυκών Νερών, απόρροια της κατάκτησης της πρώτης θέσης του Ομίλου και της διεξαγωγής του αγώνα εντός έδρας.


Σας περιμένουμε όλους κοντά μας ώστε να βοηθήσετε την προσπάθεια των αθλητών μας για την είσοδο στις 11 καλύτερες ομάδες της Αθήνας.


Συγχαρητήρια στην ομάδα για την έως τώρα εξαιρετική πορεία. Καλή επιτυχία για την πιο δύσκολη συνέχεια με ευχές ώστε τα καλά αποτελέσματα να συνδυάζονται με την ωραία αθλητική οικογένεια μέσα στο γήπεδο, όπως η ομάδα έχει πετύχει σήμερα.

Καλό αγώνα και με τη νίκη!