[Παμπαίδες 2005]: Με πειστική εμφάνιση ήρθε η πρόκριση στη Γ' Φάση!

Η νίκη και η πρόκριση στις στις 8 καλύτερες ομάδες Παμπαίδων 2005 της Αθήνας ήρθε με μία εμφατική νίκη με 82-65 επί του Αττικού Α.Ο.Κ. Το ρεκόρ της ομάδας στη φετινή περίοδο είναι πλέον 16-0 και το πολύ όμορφο αυτό ταξίδι συνεχίζεται.


Στο Κλειστό Γυμναστήριο των Γλυκών Νερών, με γεμάτες κερκίδες από γονείς και φίλους και των δύο ομάδων, ήρθε μία πολύ δίκαιη επικράτηση απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο. Η αντίπαλη ομάδα της All-Net Basketball Academy είχε πριν τον αγώνα ένα ρεκόρ 13-0 και υπό την καθοδήγηση του προπονητικού team του σπουδαίου Μέμου Ιωάννου και του έμπειρου Φίλιππου Ταμπάκη είχε κάνει μία εξαιρετική πορεία. Η ομάδα μας, αντιμετωπίζοντας από το πρώτο λεπτό με σεβασμό και σοβαρότητα το παιχνίδι μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό της και να διατηρεί μία διαφορά ασφαλείας.


Η συμμετοχή όλων των παιδιών, η υψηλή επιθετική παραγωγικότητα και η αυτοσυγκέντρωση μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα ήταν τα κρίσιμα στοιχεία στην επικράτηση και σε αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι.


Ο επόμενος νοκ-άουτ αγώνας και τελευταίο εμπόδιο πριν το Final Four θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 14.00 στο Κλειστό των Γλυκών Νερών, με αντίπαλο την πολύ ισχυρή ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου η οποία τρέχει επίσης ένα ρεκόρ 32 συνεχόμενων νικών στα επίσημα Πρωταθλήματα του 2017-2018 και 2018-2019 απέναντι στο ρεκόρ των 17 συνεχόμενων νικών της ομάδας μας τις δύο αυτές περιόδους.


Σας περιμένουμε όλους κοντά μας ώστε να βοηθήσετε την προσπάθεια των παιδιών για την είσοδο στις 4 καλύτερες ομάδες της Αθήνας.


Καλό αγώνα και με τη νίκη!