[Μίνι, Προμίνι]: Δραστηριότητα αγώνων διημέρου 23/24 Φεβρουαρίου


[Τμήμα Μίνι - 2 Ομάδες]


Για τον 1ο Όμιλο, η ομάδα επέστρεψε στις νίκες και στις εξαιρετικές εμφανίσεις αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την πρωτοπόρα ομάδα του Ο.ΚΑ. Μεσογείων. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η αντίπαλη ομάδα είχε κερδίσει με 6 πόντους και το ζητούμενο ήταν η επίδειξη ενός καλώς εννοούμενου αθλητικού εγωισμού και αντίδρασης απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.


Μετά το αρχικά νευρικό ξεκίνημα και το 9-4 υπέρ των γηπεδούχων, ένα κρεσέντο σε άμυνα και επίθεση και ένα σερί 13-40 υπέρ μας έφερε τη διαφορά στο 22-44 και πρακτικά κλείδωσε μία σπουδαία νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα και η νίκη με 49-59 ήρθε μέσα και από την συμμετοχή όλων των παιδιών.


Με τη νίκη αυτή και το 10-3 εξασφαλίστηκε κατ' ελάχιστον η 2η θέση του Ομίλου.


Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις πολύ καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα σε ένα Όμιλο που σχεδόν σε κάθε αγωνιστική είχε αγώνες υψηλού ανταγωνισμού.


Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας για το Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ είναι εκτός έδρας, την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 14.15 με την ομάδα του Γ.Σ. Βριλησσίων (6-5), την οποία στον 1ο γύρο είχαμε νικήσει με 54-41.


Η ομάδα επίσης ξεκινάει το Junior NBA Greece League, με τα χρώματα των Philadelphia 76ers, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12:45 τους Boston Celtics (Εκπαιδευτήρια Πλάτων). We love this game!Για το Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και τον 5ο όμιλο, η ομάδα έκανε το καλύτερο finish κατακτώντας μία μεγάλη νίκη με 45-25 επί της Γ.Σ. Παλλήνης. Η νίκη ήρθε μέσα από μία εξαιρετική εμφάνιση, μεγάλη διάθεση, προφανή βελτίωση και συγκέντρωση όλων των παιδιών, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς της coach Αγγελικής. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι στο 2ο γύρο η ομάδα βελτίωσε τους αριθμούς τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ευχές για μία ακόμη πιο καλή συνέχεια μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά σε μία προετοιμασία πλέον για την αθλητική περίοδο 2019-2020.
[Τμήμα Προμίνι -2007]

Για το Πρωτάθλημα Amita Motion Elite Youth, η ομάδα είχε ρεπό κατόπιν σχετικού αιτήματος του Γ.Σ. Περιστερίου και ο αγώνας αναβλήθηκε για διεξαγωγή εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.


Ο επόμενος αγώνας για την 12η αγωνιστική είναι εκτός έδρας, την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 11:30 με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας (11-0).
[Τμήμα Παμπαίδων 2004 - 2 Ομάδες ]

Όπως έχει αναρτηθεί προ ολίγων ημερών, αυτό το διήμερο ξεκινάνε οι αγώνες για τα Εαρινά Πρωταθλήματα Παμπαίδων (2004 και νεώτερων). Ο Σύλλογος συμμετέχει με δύο ομάδες στον 11ο και τον 17ο Όμιλο.


Για την 1η αγωνιστική, η Α ομάδα παίζει εκτός έδρας την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 12:00 με τον Α.Σ. Παπάγου, ενώ η Β ομάδα παίζει εκτός έδρας την ίδια ημέρα στις 17:30 με τον Α.Σ. Νίκη Δροσιάς.


Καλά αποτελέσματα σε όλες τις ομάδες μας!