Συμμετοχή αθλητών στην Εθνική Ομάδα και σε Διήμερο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΕΣΚΑ-ΕΚΑΣΚ!

Καθώς συνεχίζεται παράλληλα με τις αγωνιστικές και προπονητικές υποχρεώσεις των Συλλόγων, η προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής για την ανάπτυξη των Περιφερειακών και Εθνικών Ομάδων, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τιμητικό γεγονός η συμμετοχή δύο αθλητών του Συλλόγου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα αυτό.


Την εβδομάδα αυτή (Παρασκευή 15 Μαρτίου) συνεχίζονται οι προπονήσεις του Κλιμακίου Νότου της Εθνικής Παμπαίδων 2005 με την συμμετοχή του αθλητή μας Γιάννη Ιωαννίδη. Στην Εθνική Ομάδα συμμετέχουν αθλητές μεγάλων Συλλόγων όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος κ.α. και αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο μας και για τα Γλυκά Νερά η συμμετοχή του Γιάννη σε αυτήν από τον Οκτώβριο του 2018.


Το Κλιμάκιο Επίλεκτων Αθλητών ΕΣΚΑ 2005, στο οποίο έχει επιλεγεί ο αθλητής Γιάννης Πανταζόπουλος, συμμετείχε στο Διήμερο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ) που έγινε στις 9 και 10 Μαρτίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Γιάννης ήταν ένας από τους 15 αθλητές του Κλιμακίου ΕΣΚΑ και συμμετείχε σε δύο φιλικούς αγώνες με το αντίστοιχο Κλιμάκιο της ΕΚΑΣΚ. Το Διήμερο ολοκληρώθηκε με μία διάλεξη του Περιφερειακού Τεχνικού Μ. Πετράκη - και αφού προηγήθηκε εισήγηση των Ομοσπονδιακών Τεχνικών Κώστα Παπαδόπουλου και Χρήστου Σγουρίτσα - την οποία παρακολούθησαν και οι αθλητές, με θεματικό περιεχόμενο τον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού στην συγκεκριμένη ηλικία.


Είμαστε όλοι, προπονητές και Διοίκηση, περήφανοι για τα παιδιά και τα όσα καταφέρνουν με τις ικανότητες τους αλλά και με την σκληρή δουλειά!