[Παμπαίδες, Μίνι]: Δραστηριότητα αγώνων


[Παμπαίδες - 2 Ομάδες]


Για τον 11ο Όμιλο, η ομάδα συνέχισε το αήττητο και τυπικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Στον εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Ζευς Ερυθρού Σταυρού, μία εμφάνιση με καλά διαστήματα επέτρεψε την επίτευξη μίας διαφοράς ασφαλείας. Εάν δεν υπήρχαν και ορισμένα μικρά διαστήματα όπου χάθηκε η αμυντική συγκέντρωση, θα μπορούσε να έχει διαμορφωθεί τελικά και μία ακόμη μεγαλύτερη διαφορά καθώς το τελικό σκορ ήταν 69-51. Είναι σημαντικό ότι χρησιμοποιήθηκαν και τα 13 παιδιά για τουλάχιστον 10 λεπτά το κάθε ένα, παίρνοντας έτσι ευκαιρίες και εμπειρίες.


Με την νίκη αυτή διατηρείται η 1η θέση σε ισοβαθμία (4-0) με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.Για τον 17o Όμιλο, η ομάδα είχε ένα δύσκολο πρωινό απέναντι στη δυνατή ομάδα του Α.Σ. Ολυμπιάδας Παπάγου. Η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα διατηρήθηκε μέχρι ένα σημείο στην ροή του αγώνα. Απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε με ένταση και προσήλωση και στα 40 λεπτά, το τελικό 37-73 ήταν δίκαιο και διδακτικό.


Πολλά από τα παιδιά που συμμετέχουν στην ομάδα δίνουν τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια και προσπαθούν σε κάθε αγώνα να παρουσιαστούν καλύτερα, αποκτώντας εμπειρίες ακόμη και μέσα από σκληρές και καθαρές ήττες.


Για την πέμπτη αγωνιστική και για τον 11ο Όμιλο, η ομάδα παίζει εκτός έδρας την Κυριακή 7 Απριλίου στις 18:00 με τον Α.Ο. Ηλυσιακού (1-2), ενώ για τον 17ο Όμιλο η ομάδα παίζει επίσης εκτός έδρας το Σάββατο 6 Απριλίου στις 20:30 με την ομάδα του Κ.Α.Ο. Μελισσίων (2-2).[Τμήμα Μίνι]


JUNIOR NBA

Για την τέταρτη αγωνιστική της Central Division έγινε ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε ένα buzzer beater στην λήξη του παιχνιδιού.


Η ομάδα μας έδωσε μία αρκετά σκληρή μάχη απέναντι στην αρκετά δυνατή ομάδα του Α.Ο.Κ. Ακαδημίας Αθηνών, γνωρίζοντας την ήττα με 43-41.


Ο αγώνας, με δεδομένο το χαμηλό σκορ, κρίθηκε σε κάποια εύκολα τελειώματα που δεν μετουσιώθηκαν σε καλάθια καθώς και στις αρκετές χαμένες ελεύθερες βολές. Υπήρχε μία τελευταία ευκαιρία για την ισοφάριση στην κανονική διάρκεια αλλά τελικά η νίκη κατέληξε στην αντίπαλη ομάδα.


Στο τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα είναι με ρεκόρ 2-2.


Για την πέμπτη αγωνιστική του JrNBA, η ομάδα έχει ρεπό.


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα και καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες μας!