[ΓΥΝΑΙΚΕΣ] - Νίκη και 3η θέση!

Τη νίκη που χρειαζοταν πέτυχε η γυναικεία ομάδα μας ώστε να «φθάσει» ακόμη ένα στόχο της, την 3η θέση στην τελική βαθμολογία της «κανονικής» περιόδου του πρωταθλήματος της 1ης Τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ!

Κέρδισε με 3-2 σετ (25-20, 25-20, 16-25, 19-25, 16-14) την ομάδα ΑΟ Θρακομακεδόνων. Έτσι, με τελικό απολογισμό 16 νίκες-6 ήττες στα 22 παιχνίδια και με 45 βαθμούς, τα κορίτσια μας όχι απλά «μπήκαν» στα play off, που ήταν ο βασικός στόχος της ομάδας για φέτος, αλλά αναρριχήθηκαν στην 3η θέση «κερδίζοντας» έτσι και το πλεονέκτημα έδρας στον ημιτελικό των play off !!!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον coach για τη νίκη και την γενικότερη πολύ επιτυχημένη πορεία! Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα μας.


Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΓΣ Κορωπίου που πέτυχε την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική! Εμείς, ως ΓΣΓΝ «κρατάμε» στα (έως τώρα) θετικά της φετινής περιόδου, ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει και τις 2 φορές που βρεθήκαμε απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Κορωπίου, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας!


Τα play-off ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή 05/04 στις 21:45 με τον εντός έδρας αγώνα μας απέναντι στον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου (μεταφορά Αποτελεσμάτων Α΄ Φάσης (2-0)), με σκόπό μας την πρόκριση στον επόμενο γύρο και τη διεκδίκηση της 2ης θέσης ανόδου στη Β' Εθνική! #teamGSGN #monesPOTE_pantaMAZI