[ΓΥΝΑΙΚΕΣ] - 3η θέση στην Τοπική ΕΣΠΑΑΑ!!!

Μόνο περηφάνεια και σεβασμός, μόνο χαμόγελα !

Μία (ακόμη) επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε χθες για τις Γυναίκες μας! Μία χρονιά δύσκολη, με ατυχίες, με τραυματισμούς, με πολύ πίεση αλλά και με πολλές ιστορικές «πρωτιές»! Πρώτη φορά συμμετοχή σε FINAL-4 Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ, πρώτη φορά νίκη στην διαδικασία Play-off της ΕΣΠΑΑΑ, πρώτη φορά πρόκριση στον Τελικό Play-off της ΕΣΠΑΑΑ! «Πρωτιές» που ήλθαν μέσα από πολύωρη, συστηματική και επίπονη προπόνηση δεκαέξι (16) υπέροχων απόλυτα ερασιτεχνών αθλητριών οι οποίες όμως επέδειξαν, όπως κάθε χρόνο, επαγγελματική συμπεριφορά και υποδειγματική προσήλωση στις υποχρεώσεις και στους στόχους της ομάδας. Σ

ας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς, κορίτσια μας, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΑΜΠ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΑΠ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Σ., ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΕΥΗ, ΖΩΗ, ΗΡΩ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ Δ., ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ., ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤ., ΜΑΡΙΑ, ΝΤΕΝΙΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ, και ΦΕΝΙΑ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον coach Δ. Παπαϊωάννου που σχεδίασε, οργάνωσε, και υλοποίησε τα πλάνα του, έχοντας καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εξελίσσει συνεχώς και να οδηγεί τα κορίτσια του (αλλά και την ομάδα) πάντοτε ένα «σκαλοπάτι» ψηλότερα!


Πολλά μπράβο και στους υπόλοιπους συντελεστές της επιτυχίας, τον έφορο και τη Διοίκηση του συλλόγου, που πάντοτε προσπαθούσε (θα ήθελε σίγουρα να κάνει και περισσότερα) να είναι δίπλα στην ομάδα, καθώς και την ομάδα Διασωστών μας!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους και όσες συμπαραστάθηκαν πάντοτε με ευπρέπεια στην ομάδα από τις εξέδρες, φθάνοντας μέχρι τα πιο απομακρυσμένα γήπεδα της Αττικής! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη χορηγό εταιρεία Klimat και τον κ. Γ. Μπεσίρη.

Η χρονιά χθες ολοκληρώθηκε με τη φωτογραφία όλων των συντελεστών της επιτυχημένης χρονιάς να ποζάρουν υπερήφανοι, χαρούμενοι και χαμογελαστοί με το χάλκινο μετάλλιο της 3ης θέσης στο στήθος!!! Ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει! Εκεί που θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι!


Το Δ.Σ. ΓΣ Γλυκών Νερών δίνει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στις ομάδες του ΓΣ Κορωπίου και ΓΣ Κερατέας, για την άνοδό τους στη Β’ εθνική και τους εύχεται κάθε επιτυχία! #teamGSGN #monesPOTE_pantaMAZI