Έναρξη ΠροΕγγραφών τμημάτων Basket-Volley περιόδου 2019-2020

Αγαπητοί γονείς,


Στα πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας και της πιο έγκαιρης οργάνωσης των υποδομών της ακαδημίας μας για την επόμενη αθλητική περίοδο 2019-2020, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρούσα Αίτηση Προεγγραφής έως τις 09.06.2019, ώστε να είναι εφικτός ο έγκαιρος διαχωρισμός των τμημάτων και η κατάρτιση του προγράμματος προπονήσεων το συντομότερο δυνατό.


Η Αίτηση Προεγγραφής διευκολύνει ιδιαίτερα το σχεδιασμό και τη δημιουργία των τμημάτων της επόμενης χρονιάς, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη κατάρτιση του Προγράμματος Προπονήσεων, η οποία γίνεται αποκλειστικά από τα προπονητικό team, έτσι ώστε να γνωστοποιηθεί έως τα τέλη Ιουνίου.


Σημειώνεται ότι:

(α) Η υποβολή της αίτησης μετά τις 09.06.2019 θα οδηγεί σε αποδοχή αθλητών/τριών μόνο σε τμήματα όπου δεν θα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος προβλεπόμενος αριθμός ανά αγωνιστικό (18) και μη αγωνιστικό (20) τμήμα.

(β) Για αθλητές μας της τρέχουσας περιόδου, υπενθυμίζουμε ότι εγγραφές για την νέα αθλητική περίοδο θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον ο αθλητής ή η αθλήτρια είναι ταμειακώς εντάξει έχοντας εξοφλήσει την συνδρομή προς το Γ.Σ.Γ.Ν. για την περίοδο 2018-2019.