Ολοκλήρωση ενός ταξιδιού: Ευχαριστούμε Χρήστο!


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Γλυκών Νερών απευθύνει τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες του προς το Χρήστο Χανιώτη για την προσφορά του τα δύο αυτά χρόνια προς τον Σύλλογό μας.


Από τις 21 Ιουλίου 2017, όταν και ανακοινώθηκε η ένταξη στο δυναμικό της Ανδρικής Ομάδας, ο Χρήστος υπήρξε ένας από τους πολύ σημαντικούς παίκτες της αθλητικής οικογένειας μας. Η μεγάλη εμπειρία του στις υψηλότερες κατηγορίες του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Αττικής, σε συνδυασμό με την ευσυνειδησία και την συνέπειά σε προπονήσεις και αγώνες ήταν πολύτιμη στη διαδρομή του Ανδρικού στη Β' ΕΣΚΑ.


Στην συλλογική μνήμη όλων μας μένουν οι δυνατές στιγμές αυτής της διετούς συνεργασίας, αποκορύφωμα της οποίας υπήρξε η είσοδος της Ανδρικής Ομάδας στα Playoffs ανόδου για την Α' ΕΣΚΑ την περίοδο 2017-2018 αλλά και η αντίστοιχη εξαιρετική πορεία του 1ου Γύρου της φετινής περιόδου πριν οι τραυματισμοί και οι απουσίες στοιχίσουν το δικαίωμα και στα φετινά Playoffs.


Ευχόμαστε στο Χρήστο μία συνέχεια στο πλούσιο αθλητικό του ταξίδι, σε όποιον επόμενο σταθμό επιλέξει. Ευχόμαστε να είναι στα παρκέ για πολλούς ακόμη αγώνες υψηλού επιπέδου με επιτυχίες και συγκινήσεις όπως το απίθανο buzzer beater που έδωσε τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι το 2018 με την Άμιλλα Περιστερίου.


Εκ μέρους του Δ.Σ. και της Ανδρικής Ομάδας


Σταύρος Βελιώτης, Πρόεδρος


Άγγελος Τάσκος, Γενικός Αρχηγός


Ανδρέας Σκλαβούνος, Coach


Παναγιώτης Γαϊτανάκης, Captain


Ball is life!