[ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ] – Απολογισμός μιας πολύ καλής (μέχρι την επόμενη) χρονιάς!

Μια μεγάλη σε διάρκεια αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της για τις αθλήτριές μας γεννηθείσες το 2004 & 2005.


... 28 επίσημοι αγώνες με θετικό απολογισμό 17 νίκες και 11 ήττες:


- Ως Κορασίδες_3 έδωσαν 13 επίσημα παιχνίδια με ρεκόρ 9 νίκες και 4 ήττες.


- Ως Παγκορασίδες, στην Α’ φάση σε 8 παιχνίδια, με 6 νίκες και 2 ήττες προκρίθηκαν, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, όπου μετά από 7 πολύ δυνατά παιχνίδια (2 νίκες – 5 ήττες) κατέλαβαν την 6η θέση του ομίλου τους, και συνολικά τη 10η θέση στο σύνολο των 73 ομάδων του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ.


Οι αθλήτριές μας μέσα από τις έντονες προπονήσεις (υπό τον coach Δ. Παπαϊωάννου), τη συνέπεια, την υπομονή και την πολύ δουλειά τους, αλλά σίγουρα και τη συμμετοχή τους σε δυνατούς αγώνες των πρωταθλημάτων (και των τουρνουά) που συμμετείχαν, βελτιώθηκαν σημαντικά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και είναι σίγουρο ότι συνεχίζοντας έτσι θα καταφέρουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!


Λήδα, Κατερίνα Δ., Αριστέα, Ευαγγελία, Μαριφύλη, Ιωάννα, Κάλια, Κατερίνα Μ., Χαρά, Ναταλία, Στέλλα, Τζέλλα, Τατιάνα και Μελίνα, δουλέψατε πολύ, κουραστήκατε, στεναχωρηθήκατε, πανηγυρίσατε, αλλά κυρίως σηκωθήκατε ψηλά και χτυπήσατε δυνατά, αγωνιστήκατε και πήρατε ικανοποίηση για όσα όλες μαζί πετύχατε! Μπράβο κορίτσια μας, συνεχίστε σωστά και δυνατά!


Πολλά ευχαριστώ στο ΔΣ του συλλόγου για τη συμπαράστασή του, και βέβαια στους γονείς και τους φίλους που έδωσαν σε κάθε αγώνα το παρόν με την καλύτερη αγωνιστική και φίλαθλη διάθεση, δίνοντας ρυθμό και χειροκρότημα!!!

Οι προπονήσεις συνεχίζονται (με προσαρμογές λόγω των εξετάσεων) μέχρι τέλος Ιουνίου (τουλάχιστον…), ακόμα πιο εντατικά για την προετοιμασία των αθλητριών μας που από τη νέα σεζόν θα στελεχώνουν τις ομάδες των Κορασίδων του Γ.Σ. Γλυκών Νερών!

#teamGSGN #monesPOTE_pantaMAZI