Προσφορά Καρδιολογικού Ελέγχου και έκδοση Κάρτας Υγείας 2019-2020

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Γλυκών Νερών σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Καρδιολογικό – Υπερηχογραφικό Κέντρο ‘Καρδιοανάλυσις’ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας να κάνουν ένα καρδιολογικό έλεγχο και να παραλάβουν την – υποχρεωτική σύμφωνα με το Νόμο 2725/1999 – Κάρτα Υγείας Αθλητή την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου από 15:00 έως 21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.


Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά τα ακόλουθα:

1. Ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο, στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

2. Δωρεάν triplex καρδιάς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

3. Πιστοποίηση της Κάρτας Υγείας με ετήσια διάρκεια, που είναι απαραίτητη για την συμμετοχή σε προπονήσεις και αγώνες, για τις Ομοσπονδίες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης για την αθλητική περίοδο 2019-2020.

4. Χορήγηση βεβαίωσης άθλησης καθώς και σχολικών βεβαιώσεων, στους αθλητές.

5. Ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους γονείς των αθλητών, σε όλες τις καρδιολογικές και υπερηχογραφικές εξετάσεις.

6. Γενική εξέταση αίματος και χοληστερίνης με δυνατότητα άμεσης επίδοσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων με κόστος 5 ευρώ

7. Ειδική έκπτωση 15% σε όλες τις ορθοπεδικές επεμβάσεις σε συνεργασία με την κλινική ΙΑΣΙΟ στην Καλλιθέα.


Το Διαγνωστικό Καρδιολογικό - Υπερηχογραφικό Κέντρο ‘Καρδιοανάλυσις’, που λειτουργεί από το 2008 στην Νέα Σμύρνη, συνεργάζεται με αθλητικούς συλλόγους στον χώρο του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης, της χειροσφαίρισης, της ρυθμικής και της ενόργανης γυμναστικής, των πολεμικών τεχνών και της κολύμβησης για πάνω από δέκα χρόνια. Μεταξύ των Συλλόγων που έχουν εμπιστευθεί την ‘Καρδιοανάλυσις’ είναι: Γ.Σ. Περιστερίου, Α.Ε.Κ. Περιστερίου, Έσπερος Καλλιθέας, Γ.Α.Σ. Χολαργού, Α.Σ. Πανοράματος Πετρούπολης και πολλοί άλλοι.


Το κόστος ανέρχεται σε 15 ευρώ ανά αθλητή και για την καλύτερη οργάνωση θα πρέπει να γίνει ενημέρωση στη Γραμματεία καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (εκτιμάται ότι θα εξυπηρετηθούν 30 άτομα ανά ώρα, δηλαδή συνολικά περίπου 180 άτομα).


Επισημαίνεται ότι οι Κάρτες Υγείας ως έντυπα θα είναι διαθέσιμα στη Γραμματεία του Συλλόγου την ημέρα της εξέτασης. Θα πρέπει όμως να προσκομιστεί με ευθύνη των γονέων ή των αθλητών και αθλητριών μία φωτογραφία η οποία επισυνάπτεται στην Κάρτα και υπογράφεται από τον καρδιολόγο.