Οικονομική ενίσχυση μαθήτριας με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών,


Με την παρούσα ανακοίνωση αναδημοσιεύουμε και υποστηρίζουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών με θέμα την ανάγκη για άμεση οικονομική ενίσχυση μίας μαθήτριας της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση:


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών θέλει να σας ενημερώσει και να ζητήσει την υποστήριξη σας για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αφορά σε μαθήτρια του σχολείου μας. Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από μονογονεϊκή οικογένεια, και αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά σοβαρή και κρίσιμη ασθένεια. Σε παρόμοια κατάσταση δυστυχώς βρίσκονται και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Για αυτό και ο Σύλλογος πήρε την πρωτοβουλία, ανάμεσα στα άλλα, να συγκεντρώσει χρήματα που θα βοηθήσουν σημαντικά την οικογένεια στην αντιμετώπιση των άμεσων και έμμεσων προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει και να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του, σε αυτό το πραγματικά πολύ άσχημο χτύπημα της μοίρας, μπορεί να καταθέσει χρήματα στην Alpha Bank, στο λογαριασμό IBAN GR0501402160216002101066712 και όνομα δικαιούχου Κ. Π. (Για ευνόητους λόγους αναφέρονται μόνο τα αρχικά του γονέα).

Εναλλακτικά τη Δευτέρα 25.06.2019 και ώρα 19:30 - 21:00 μπορεί όποιος θέλει, να περάσει από το 1ο Δημοτικό Γλυκών Νερών στην αίθουσα της Α1 τάξης (είσοδος από το γυμναστήριο) ώστε να δώσει χρήματα στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που θα βρίσκονται εκεί, τα οποία το ίδιο βράδυ θα παραδοθούν στον γονέα.

Με εκτίμηση,


το Δ.Σ. του 1ου Δημ. Σχολείου Γλυκών Νερών


Όλοι μας ευχόμαστε από καρδιάς μία ταχεία και πλήρη ανάρρωση της μαθήτριας και ευελπιστούμε στην άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση κάθε ενός από εσάς που αποτελείται την οικογένεια του Γ.Σ. Γλυκών Νερών στο κάλεσμα αυτό.


Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών