Έναρξη συνεργασίας με Ορθοπεδικό και Φυσιοθεραπευτή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Γλυκών Νερών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με δύο εξαιρετικούς επιστήμονες.


Ο ορθοπεδικός Δρ. Ανδρέας Λαμπράκης είναι εξειδικευμένος στις Αθλητικές Κακώσεις, στις Αρθροπλαστικές Ισχίου και Γόνατος και στο Τραύμα. Oι κλινικές και χειρουργικές του ικανότητες έχουν διαμορφωθεί μετά απο μια πολυετή σειρά εξειδικεύσεων κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας, αλλά και την Αμερική. Ολοκλήρωσε το γενικό μέρος της ειδικότητάς του στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.


Ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Κανελλόπουλος έχει μία μεγάλη εμπειρία 20 ετών στο χώρο της φυσιοθεραπείας. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την ομάδα του Α.Ο. Ηλυσιακού (Τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης), με την Εθνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, με το Γ.Σ. Αμαρουσίου, τον Α.Ο. Τρίτων και άλλες ομάδες.


Οι δύο διακεκριμένοι συνεργάτες είναι στη διάθεση των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου όλων των ηλικιών και Τμημάτων με εξαιρετικά προνομιακές τιμές επίσκεψης.


Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα:


1. Ανδρέας Λαμπράκης

Ιατρείο Αθηνών

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 194, Πλησίον Μετρό Αμπελοκήπων

Τηλέφωνο: 211.4050320

email: andreaslamprakis@hotmail.com

Κόστος επίσκεψης: 15€ (έκπτωση 75%)


O κ. Λαμπράκης συνεργάζεται επίσης με το Ιατρικό Ψυχικού, την Αθηναϊκή Mediclinic Γενική Κλινική και το Πολυιατρείο Medifirst στο Μαρούσι.2. Κανελλόπουλος Παναγιώτης Κέντρο Φυσιοθεραπείας Ίασις

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 8, Μαρούσι Τηλέφωνο: 210.6122269

email: p.kanellopoulos.iasi@gmail.com

Κόστος συνεδρίας: 10€ (έκπτωση 75%)