ΠΑΙΔΙΚΟ (Α & Β Ομάδες): Απολογισμός 4 πρώτων αγωνιστικών Πρωταθλήματος

A Ομάδα

Το Πρωτάθλημα Παίδων (Γ Κατηγορία) ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου και έως σήμερα έχουν διεξαχθεί οι 4 πρώτες αγωνιστικές.


Η Α Ομάδα μας έχει ξεκινήσει με το δεξί και το απόλυτο 4 στα 4. Την 1η αγωνιστική ο εκτός έδρας αγώνας με το Ν.Ο. Σαρωνίδας δεν διεξήχθη καθώς η αντίπαλη ομάδα δήλωσε τελικά αδυναμία συμμετοχής και το αποτέλεσμα καταχωρήθηκε ως 20-0.


Τη 2η αγωνιστική, η οποία έγινε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η ομάδα αντιμετώπισε εντός έδρας τον Α.Ο. Πικερμίου 'Αετός'. Όλα τα παιδιά αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας να χρησιμοποιήσει και τους 12 αθλητές που είχε στην αποστολή για αρκετή ώρα. Το τελικό σκορ 63-25 για την ομάδα μας και η πρώτη - ουσιαστικά - νίκη μετά από αγώνα ήταν γεγονός.


Την 3η αγωνιστική η ομάδα μας έπαιξε εκτός έδρας στις 6 Οκτωβρίου με την ομάδα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης έχοντας να αντιμετωπίσει 2 απουσίες πριν τον αγώνα καθώς οι αθλητές Παναγιώτης Ρήγος (ασθενής) και Γιώργος Τσόλης (τραυματίας) ήταν εκτός αποστολής. Στο ξεκίνημα σχεδόν του αγώνα ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Καστανιώτης τέθηκε επίσης εκτός με ένα - ευτυχώς όχι σοβαρό - τραυματισμό στο γόνατο από το 5ο λεπτό. Οι υπόλοιποι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε μία ομάδα με αθλητικά και ψηλά παιδιά. Για ακόμα ένα αγώνα όλοι είχαν εξαιρετική συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι ενώ και στη επίθεση υπήρχε μεγάλη διάθεση για κίνηση και γρήγορο παιχνίδι. Το τελικό σκορ 78-41 έδωσε και την ευκαιρία στον προπονητή να μοιράσει το χρόνο σε όλα τα παιδιά που ήταν στην αποστολή.


Τέλος, για την 4η αγωνιστική σε εντός έδρας αγώνα που έγινε στις 13 Οκτωβρίου ήλθε η τέταρτη νίκη απέναντι στον Α.Σ. Παιανίας 'Κτησιφών' με 64-32. Παρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, η ομάδα δεν είχε την συγκέντρωση και την ενέργεια των προηγούμενων δύο παιχνιδιών. Και σε αυτό το παιχνίδι το εύρος της διαφοράς έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.


Για την 5η αγωνιστική η ομάδα θα παίξει εκτός έδρας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 20.00 με την ομάδα του Α.Ο. Καλλιτεχνούπολης (1-3) στο Κλειστό της Ραφήνας με στόχο να συνεχίσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα.


Β Ομάδα

Συμμετέχοντας στο 17ο Όμιλο του Πρωταθλήματος Παίδων, η Β ομάδα έχει δώσει έως τώρα πολύ καλά δείγματα και εξαιρετικές εμφανίσεις.


Για την 1η αγωνιστική αντιμετώπισε εντός έδρας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου την Α.Ε. Χολαργού Β κατακτώντας τη νίκη με 46-34 μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.


Για τη 2η αγωνιστική έπαιξε εκτός έδρας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με τον Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα Β, η οποία είναι ιδιαίτερα δυνατή με πολλούς καλούς παίκτες 2005. Μετά από ένα εξαιρετικό 1ο δεκάλεπτο που ήταν κοντά στο σκορ, η ομάδα μας δεν κατάφερε να ακολουθήσει στο υπόλοιπο διάστημα γνωρίζοντας την ήττα με 82-30. Σημαντικό στοιχείο είναι η συμμετοχή στη δωδεκάδα 4 παιδιών ηλικίας 2006 που συμμετείχαν και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες.


Την 3η αγωνιστική - Κυριακή 6 Οκτωβρίου - μετά από ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό και ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια η ομάδα μας πέτυχε την 2η νίκη με 49-43 απέναντι στην πρώτη ομάδα του Α.Σ. Αστέρα Νέας Μάκρης - Μαραθώνα.


Τέλος, για την 4η αγωνιστική που έγινε το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου, ο Σ.Κ. Άνοιξης Β - με αθλητές αποκλειστικά γεννηθέντες το 2004 - πήρε τη νίκη. Η προσπάθεια των παιδιών της ομάδας μας και η καλή εικόνα για σημαντικό διάστημα του αγώνα δεν αντικατοπτρίστηκε στο τελικό αποτέλεσμα με 67-37. Και σε αυτό το παιχνίδι είχαν κληθεί στη δωδεκάδα 3 παιδιά ηλικίας 2006 διευρύνοντας τις αθλητικές εμπειρίες απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.


Για την 5η αγωνιστική η ομάδα θα παίξει εντός έδρας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 14:15 με τον Α.Ο. Καρέα Β (1-2).


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.