Χορηγοί 2019 - 2020

Με την ολοκλήρωση δύο μηνών από την έναρξη της αθλητικής περιόδου 2019 - 2020, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ανώνυμους και επώνυμους που, σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση του εξοπλισμού και των υποδομών του Γ.Σ. Γλυκών Νερών και στα δύο αθλήματα, προσφέροντας έτσι στη διαρκή βελτίωση των συνθηκών προπόνησης και άθλησης των Ακαδημιών, των Αγωνιστικών Τμημάτων και των ομάδων Ανδρών και Γυναικών.


Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους τους ακόλουθους χορηγούς:


Χρυσός χορηγός

REDS Α.Ε. (3η χρονιά). H εταιρεία, μέλος του Ομίλου Ελλάκτωρ, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα. Είναι η ιδιοκτήτρια του Smart Park, του μεγαλύτερου Εμπορικού Πάρκου στην Ελλάδα, στο οποίο πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η λειτουργία της νέας κτιριακής πτέρυγας με την προσθήκη καταστημάτων όπως Decathlon, Marks & Spencer, GAP, Bo Concept, Ashley Homestore κ.α.


Ασημένιοι χορηγοί

Βιβλιοπωλείο Design. Πρόκειται για το πιο οργανωμένο βιβλιοχαρτοπωλείο της ευρύτερης περιοχής Γλυκών Νερών - Παιανίας - Παλλήνης, με ιστορία άνω των σαράντα ετών και με ένα εξαιρετικά δυνατό e-shop το booksite.gr! Λεωφόρος Λαυρίου 150 και Ανδρίκου, Γλυκά Νερά.


ΚΟΣΜΑΡΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. Από το 1978 η εταιρία ΚΟΣΜΑΡΚΟ ΕΛΛΑΣ πρωταγωνιστεί στον τομέα εμπορίας και διάθεσης προϊόντων και υλικών ειδών μπάνιου και υγιεινής, θέρμανσης, υδραυλικών ειδών, φυσικού αερίου και εργαλείων κήπου, πάντα μέσα στο πλαίσιο των πλέον απαιτητικών προδιαγραφών. Λεωφ. Τατοϊου 514-522, Αχαρναί.


Χάλκινοι χορηγοί

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης 'Σύγχρονο' (2η χρονιά). Στο Σύγχρονο προετοιμάζονται οι μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις εδώ και τρεις δεκαετίες. Το υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας (94% των μαθητών το 2019 εισάγεται σε υψηλόβαθμη σχολή) είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των μαθητών που είναι οι πρωταγωνιστές με τους έμπειρους εκπαιδευτικούς. Χρυσανθέμων 3, Γλυκά Νερά.


Εταιρεία παροχής συμβουλευτικών Υπηρεσιών Compass Services. Από την ίδρυση της εταιρείας, το Σεπτέμβριο του 2007, βασική επιδίωξη ήταν οι υπηρεσίες της – είτε αυτές αφορούν στην εκπαίδευση είτε στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας και τον επαγγελματικό προσανατολισμό – να λειτουργήσουν ως πυξίδα για όσους αναζητούν το κατάλληλο γι’ αυτούς μονοπάτι επιτυχίας. Αιγιαλείας 54, Μαρούσι.


Κουρείο Ανδρέα Καραμολέγκου. Μετά από μία διαδρομή αρκετών ετών στον επαγγελματικό χώρο στο Χαλάνδρι, το νέο επιχειρηματικό βήμα του Ανδρέα Καραμολέγκου ήλθε να καλύψει τις ανάγκες ποιοτικής παροχής υπηρεσιών για άνδρες και παιδιά. Λαυρίου 9, Κάντζα.


Συνεργείο Συντηρήσεων Πάρι Καραμολέγκου. Η οικογενειακή επιχείρηση "Καραμολέγκος" δραστηριοποιείται στο χώρο των αντλήσεων και αποφράξεων από το 1982. Με τις υπηρεσίες της καλύπτει όλες τις ανατολικές και βόρειες περιοχές της Αθήνας. Βέρνου 6, Γέρακας.


Εταιρεία ενοικίασης οπτικοηχητικού εξοπλισμού Rackey's. Τριάντα ένα (31) χρόνια μετά την ίδρυση της και έχοντας υλοποιήσει και συμμετάσχει σε χιλιάδες projects η Rackey's αποτελεί βασική επιλογή στον τομέα της ενοικίασης και πώλησης επαγγελματικών συστημάτων ήχου εικόνας φωτισμού και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα. Λεωφόρος Αμαρουσίου 35, Λυκόβρυση.

Ακρώνυμο Μελετητική ΕΠΕ - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων. Η εταιρεία, με έτος ίδρυσης το 1991, στελεχώνεται από επιστήμονες οικονομικών, κοινωνικών και νομικών επιστημών, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο σε Δημόσιους (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Δήμους και άλλα ΝΠΔΔ), όσο και σε Ιδιωτικούς (εταιρίες και επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού) φορείς. Λεωφόρος Αλεξάνδρας 91, Αθήνα.


Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όσους επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι και οι οποίοι συμβάλλουν στην οικονομική στήριξη συγκεκριμένων τμημάτων της ομάδας.


Ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών έχει καταφέρει, με την αποδοχή και οικονομική συνέπεια των γονέων σε ότι αφορά τις συνδρομές, να ενισχύεται επιπλέον μέσω των πόρων του χορηγικού του προγράμματος, δίνοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο τη δυνατότητα να κατανείμει τους εν λόγω πόρους σε ξεχωριστές ενέργειες και προμήθειες, με στόχο τη διαρκή βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων συνθηκών προπόνησης όλων των Τμημάτων του.


Με το πρόγραμμα χορηγιών να βρίσκεται σε εξέλιξη, το Διοικητικό Συμβούλιο θα ενημερώσει για ότι νεότερο!


Προσκαλούμε τις επιχειρήσεις της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών, της Δημοτικής Ενότητας Παιανίας, της περιοχής της Κάντζας και όχι μόνο, να συμμετέχουν στην προσπάθεια μας.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΥΓ. Σε λίγες ημέρες τα αποτελέσματα της χορηγικής υποστήριξης θα είναι εμφανή στο Κλειστό Γυμναστήριο! Υπομονή...