ΠΑΙΔΙΚΟ Α ΚΑΙ Β: 5η, 6η & 7η Αγωνιστική

Η ομάδα Παίδων συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την 5η αγωνιστική του 8ου Ομίλου στις 19 Οκτωβρίου με το εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. Καλλιτεχνούπολης. Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση ήλθε η νίκη με τελικό σκορ 71-37. Στον αγώνα συμμετείχαν όλα τα παιδιά της αποστολής για αρκετή ώρα και μία φιλοσοφία παιχνιδιού που σεβόταν την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας.

Ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής εντός έδρας με τον Α.Ο. Λαγονησίου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου είχε παρόμοια χαρακτηριστικά. Το τελικό αποτέλεσμα 61-42 ήταν απολύτως δικαίο και άφησε τα παιδιά και των δύο ομάδων ικανοποιημένα.

Για την 7η αγωνιστική την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ο εκτός έδρας αγώνας με τον Α.Ο.Κ. Σπάτων είχε περισσότερο ανταγωνισμό, αθλητική ένταση και ενέργεια και για τα σαράντα λεπτά. Η απουσία του αρχηγού της ομάδας έβαλε τα παιδιά σε μια διαδικασία να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο η αμυντική προσπάθεια δεν ήταν αυτή που συνήθως δίνουν τα παιδιά και ως λογικό αποτέλεσμα ημιχρόνου ήταν ένα κλειστό ως προς τη διαφορά 32-44. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά έβγαλαν ακόμα περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη συγκέντρωση, εκμεταλλεύθηκαν καταστάσεις στο transition αλλά και καλή κυκλοφορία με περιφερειακό σουτ και το τελικό σκορ 52-88 είναι απολύτως δίκαιο. Σημαντικό εξωαγωνιστικό στοιχείο που αναδεικνύει την έννοια της Ομάδας και τον τρόπο που τα παιδιά αντιμετωπίζουν την παρουσία τους ως παίκτες αλλά κυρίως ως συμπαίκτες, ήταν η παρουσία του τραυματία Πέτρου Σκούφη στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος είχε τεθεί νοκ-άουτ στο φιλικό που έγινε δύο ημέρες πριν αλλά θέλησε να είναι παρών για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Για την 8η αγωνιστική η ομάδα μας (7-0) θα φιλοξενήσει σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι την ομάδα του Γ.Σ. Κερατέας (3η θέση με ρεκόρ 6-1), την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 14:15.


H ομάδα Β του Παιδικού συνέχισε επίσης τις πολύ καλές εμφανίσεις τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές με τα παιχνίδια του 17ου Ομίλου. Για την 5η αγωνιστική που έγινε στις 20 Οκτωβρίου, κατέκτησε τη νίκη εντός έδρας με 67-48 απέναντι στον Α.Ο. Καρέα Β, με συμμετοχή όλων των αθλητών της αποστολής όπως πάντα.

Για την 6η αγωνιστική που έγινε στις 2 Νοεμβρίου, τα παιδιά πέτυχαν την 4η νίκη τους εκτός έδρας με 63-42 απέναντι στο Γ.Σ. Λαυρίου Β, σε ένα παιχνίδι με πολύ ενέργεια αλλά και πολλές και ωραίες φάσεις.

Για την 7η αγωνιστική που έγινε στις 10 Νοεμβρίου, φιλοξενήσαμε την ομάδα του Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα. Η εξαιρετική εμφάνιση από όλα τα παιδιά δεν συνοδεύτηκε από το ροζ φύλλο αγώνα που πήγε στους φιλοξενούμενους με 46-51. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ μεγάλη χαρά έδωσε η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία 3 παιδιών από την ομάδα των 2006.

Για την 8η αγωνιστική η ομάδα (4-3) θα ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Ερυθραία όπου στις 24 Νοεμβρίου (20.30) θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό Α.Σ. Β (6-0).


Καλή συνέχεια και στα δύο τμήματα!