ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ Α & Β: Αποτελέσματα αγώνων

Η ομάδα Παμπαίδων συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την 3η αγωνιστική του πολύ δύσκολου 1ου Ομίλου στις 20 Οκτωβρίου όπου και κατέκτησε την πρώτη νίκη! Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ενέργεια και ταχύτητα και από τις δύο ομάδες, τα παιδιά στάθηκαν πολύ συγκεντρωμένα και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα εκτός έδρας με 46-50 απέναντι στον Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης.

Ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής εκτός έδρας με την ομάδα της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς ήταν ο πρώτος στο φετινό πρωτάθλημα που η ομάδα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό και την ενέργεια των αντιπάλων Η ομάδα της Κηφισιάς, με αρκετά δυνατά και ψηλά παιδιά, κατάφερε μετά από το πρώτο οκτάλεπτο να ξεφύγει στο σκορ και η όχι ιδιαίτερα δυναμική αντίδραση έφερε το τελικό 66-40.

Με πολύ διαφορετική διάθεση και εντυπωσιακή αντίδραση προσήλθαν τα παιδιά στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής εντός έδρας με την Α.Ο.Κ. Ακαδημία Αθηνών (BAC). Η αντίπαλη ομάδα πριν λίγους μήνες στην ίδια ηλικία είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια στα πλαίσια του JrNBA. Ο αγώνας όμως στις 9 Νοεμβρίου είχε διαφορετική κατάληξη. Με εξαιρετική αμυντική προσήλωση, πολλά κλεψίματα από την πίεση σε όλο το γήπεδο και διάθεση και στα σαράντα λεπτά, η ομάδα μας πήρε μια διαφορά που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη με καλύτερα τελειώματα στα layups. Το τελικό 38-27 δίνει δύναμη για την ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια.

Για την 6η αγωνιστική η ομάδα μας (2-3) θα παίξει εκτός έδρας (Σάββατο 16 Νοεμβρίου, 14:15) με την ομάδα του Α.Σ. Ντερή (2-3).
H ομάδα Β των Παμπαίδων έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στον 12ο Όμιλο και έχει ένα απολογισμό 3 νικών και 2 ηττών. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό με άνετη νίκη με 49-16 απέναντι στην ομάδα του Πανερυθραϊκού Α.Σ. Β, με την coach Αγγελική να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Στην συνέχεια, η ισχυρή ομάδα του Γ.Σ. Βριλησσίων Β πήρε το ροζ φύλλο στο ανοικτό γήπεδο των Βριλησσίων με 49-21.

Η 3η αγωνιστική έφερε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι απέναντι στην ομάδα της Ακαδημίας Εξέλιξης Γ (Eurohoops) και μία νίκη στις λεπτομέρειες με 41-39.

Ο αγώνας για την 4η αγωνιστική εντός έδρας απέναντι στη εξαιρετικά ψηλή και αθλητική ομάδα του Α.Ο. Γαλατσίου Β βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 33-50.

Ο τελευταίος και πιο συγκλονιστικός αγώνας έγινε την Κυριακή 9 Νοεμβρίου εντός έδρας με την ομάδα του Α.Ο.Κ. Ακαδημία Αθλητών Β (BAC) με μία τεράστια νίκη στην παράταση με 47-43!


Για την 6η αγωνιστική η ομάδα μας (3-2) θα υποδεχθεί την πανίσχυρη ομάδα του Α.Σ.Κ. Τριπλής Κορώνας Β (5-0) την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 12:45.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν σε κάθε παιχνίδι.