Εξέταση λιπομέτρησης και μέτρηση σύστασης σώματος

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Γλυκών Νερών σε συνεργασία με το διακεκριμένο Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Μανώλη Μανωλαράκη δίνει την ευκαιρία σε αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας ηλικίας 13 ετών και άνω να κάνουν μία εξέταση λιπομέτρησης και μέτρησης σύστασης σώματος το Σάββατο 23 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από 09:00 έως 14:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.


Ο κ. Μανωλαράκης ασκεί από το 1995 το επάγγελμα του Διαιτολόγου - Διατροφολόγου (Επικοινωνία: Αρριανού 4, Άλιμος, Κινητό: 6977.203925, email: manosdiatrofi@gmail.com). Υπήρξε Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος από το 2009 έως και το 2015, εκπρόσωπος της Ένωσης στο Συμβούλιο Εθνικής Διατροφικής Πολιτικής και μέλος της Εθνικής Επιστημονικής Επιτροπής του ΠΑΙΔΕΙΑτροφή. Ασχολείται συστηματικά με τον σχεδιασμό και ανάπτυξη προγραμμάτων wellness και διατροφικής παρέμβασης για μεγάλες εταιρείες όπως την φαρμακευτική MSD, τον Όμιλο Fourlis (ΙΚΕΑ, INTERSPORT, κλπ.), την Oracle, κ.α.


Η όλη εξέταση είναι ευγενική προσφορά του κ. Μανωλαράκη προς τους αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. Γλυκών Νερών.


Για την καλύτερη οργάνωση θα πρέπει να γίνει ενημέρωση στη Γραμματεία καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (εκτιμάται ότι θα εξυπηρετηθούν 15 άτομα ανά ώρα, δηλαδή συνολικά περίπου 75 άτομα σε κάθε ένα από τα δύο Σάββατα). Με την εγγραφή θα δίνονται και οδηγίες για το πως θα προσέλθουν οι αθλητές και αθλήτριες την ημέρα της εξέτασης.