Μίνι 2007: Απολογισμός διμήνου

Ένα δυνατό πρωτάθλημα με καλές ομάδες ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου για το τμήμα Μίνι (2007 και νεώτεροι) που συμμετέχει στον 1ο όμιλο. Το συγκεκριμένο τμήμα έχει παιδιά από τα δύο γκρουπ Παμπαίδων (Α και Β) καθώς και το τμήμα Προμίνι (2008) του Συλλόγου. Η επίτευξη της ομοιογένειας ήταν δεδομένο ότι θα είναι μία αγωνιστική πρόκληση αλλά με γνώμονα τη βελτίωση των παιδιών μέσα από ανταγωνιστικά παιχνίδια επελέγη η συμμετοχή στην (άτυπη) πρώτη κατηγορία δυναμικότητας για να υπάρχουν ανταγωνιστικά παιχνίδια.


Το ξεκίνημα ήταν νικηφόρο, επικρατώντας εντός έδρας με 61-49 μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι επί του Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης. Η δεύτερη αγωνιστική έφερε μία εκτός έδρας ήττα στις λεπτομέρειες με 53-48 από την ομάδα της Α.Ε. Χολαργού. Τα πολλά χαμένα layups δεν έδωσαν στην ομάδα την ευκαιρία να πάρει τη νίκη σε ένα παιχνίδι που ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Στην τρίτη αγωνιστική στις 24.11 ήλθε μία ήττα με κακή εμφάνιση εντός έδρας απέναντι στην ομάδα του Γ.Σ. Βριλησσίων με 71-34. Η επιστροφή στις νίκες και μία εξαιρετική εμφάνιση από όλα τα παιδιά ήλθε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Α.Σ. Παπάγου. Το τελικό σκορ 47-79 δείχνει την πολύ καλή εμφάνιση που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Άλλη μία νίκη ήλθε στις 8.12, εκτός έδρας, με την Κ. Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) με 39-51, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, με τα παιδιά να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019 ήλθε η ήττα στην παράταση εντός έδρας με 51-54 από το Γ.Σ. Κορωπίου. Για ακόμα μία φορά όλα τα παιδιά προσπάθησαν βγάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό στο παιχνίδι. Κάποια εύκολα χαμένα καλάθια δεν έδωσαν στην ομάδα τη δυνατότητα να πάρει ακόμα μία νίκη που ήταν απολύτως εφικτή και δίκαιη βάσει της προσπάθειας που έκαναν. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, καθώς με το σκορ στο -3 και με 5 δευτερόλεπτα να απομένουν τα παιδιά είχαν το καθαρό μυαλό να βγάλουν ένα ελεύθερο τρίποντο το οποίο όμως δε βρήκε στόχο.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Το τμήμα συνεχίζει τους αγώνες στο τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α και στα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει και το Junior NBA στο οποίο ο Σύλλογος θα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη φορά, αυτή τη φορά με τα χρώματα των Portland Trail Blazers.