Απολογισμός Μίνι: Ιανουάριος

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ομάδα μας να παίζει εκτός έδρας στις 12.01 με τον Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης. Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από τους αθλητές και των δύο ομάδων, η ομάδα μας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 48-52. Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά όπου διαχειρίστηκαν την υστέρηση στο σκορ για σημαντικό διάστημα, όμως με μία αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες στο τρέχον πρωτάθλημα με τη γειτονική ομάδα.


Η επόμενη αγωνιστική στις 19.01 είχε ένα ακόμη ντέρμπι με την Α.Ε. Χολαργού όπου η νίκη (49-48) κρίθηκε με μία εύστοχη βολή στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα από τον Λ. Τάσκο. Στο παιχνίδι αυτό η ομάδα μας είχε χτίσει μία μεγάλη διαφορά στο τέλος του 3ου οκταλέπτου αλλά στα δύο επόμενα οκτάλεπτα η φιλοξενούμενη ομάδα αντέδρασε και πέρασε και μπροστά στο σκορ. Τα παιδιά έβγαλαν για ακόμα μία φορά αντίδραση και πέτυχαν μία σπουδαία νίκη σε ένα εξαιρετικό μπασκετικό παιχνίδι που ικανοποίησε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.


Στο, πάντα ιδιαιτέρων συνθηκών, ανοικτό γήπεδο των Βριλησσίων, η ομάδα δεν κατάφερε στις 26.01 να συνεχίσει τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις (61-32). Η προσπάθεια από όλους τους αθλητές ήταν μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη από τα 4 παιδιά που κλήθηκαν από Προμίνι (2008 και 2009), απόρροια των ιώσεων και των απουσιών.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια στα 2 παιχνίδια που έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.


Αμέσως μετά, το τμήμα θα συμμετάσχει στο JRNBA Greece που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη. Στο Πρωτάθλημα αυτό, το τμήμα θα συμμετάσχει με τα χρώματα των Portland Trail Blazers.