Απολογισμός Παμπαίδων Α & Β: Ιανουάριος

Ένα μήνα με εξαιρετικό μπάσκετ και εμφανίσεις είχαν οι Παμπαίδες Α που έκλεισαν το Πρωτάθλημα με τον τρόπο που αξίζει βάσει της δουλειάς που βγάζουν στις προπονήσεις όλη τη χρονιά. Τα παιχνίδια ξεκίνησαν με τον εκτός έδρας αγώνα στις 12.01 με την Α.Ο.Κ. Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (B.A.C.) που έληξε με 41-65 υπέρ της ομάδας μας. Στον αγώνα δεν ήταν αυτοσκοπός η διεύρυνση της διαφοράς (η οποία ξεπέρασε τους 30 πόντους), αλλά η εμφάνιση και η διάθεση όλων των παιδιών στον αγώνα. Στη συνέχεια η ομάδα μας αντιμετώπισε τις δύο κορυφαίες ομάδες του Ομίλου, οι οποίες πήραν την πρόκριση για τη Β' Φάση. Στις 18.01 αντιμετώπισε εντός έδρας τον Α.Σ. Ντερή, μία εξαιρετική ομάδα με πολλά ψηλά κορμιά. Το τελικό σκορ 38-46 διαμορφώθηκε προς το τέλος, απόρροια αρκετών χαμένων βολών και κάποιων εύκολων καλάθια στο τέλος του αγώνα, σε ένα αγώνα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όπου η κούραση όλων των παιδιών από την υπερπροσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εμφανής.


Ο τελευταίος αγώνας ήταν εκτός έδρας στις 26.01 με τον Α.Σ. Ολυμπιάδας Παπάγου, την ομάδα που κατέκτησε τελικά την πρώτη θέση του ομίλου. Είναι σημαντικό να τονιστεί η άμεση ανταπόκριση της αντίπαλης ομάδας στην πρόταση αλλαγής έδρας λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων του προπονητή μας. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με μεγάλη ενέργεια και ωραίες φάσεις και από τις δύο ομάδες που πραγματικά ήταν διαφήμιση για όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο (36-42).


Τα τρία τελευταία παιχνίδια για τους Παμπαίδες Β ήταν απέναντι σε εξαιρετικούς αντίπαλους που έβαλαν δύσκολα στους αθλητές μας. Στις 12.01 έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών έγινε στο κλειστό των Γλυκών Νερών με τα παιδιά και των δύο ομάδων να παρουσιάζουν όμορφο θέαμα (31-42). Επόμενος αντίπαλος στις 18.01 ήταν η ομάδα του Α.Σ.Κ. Τριπλής Κορώνας (Παναθηναικός) στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. με τα παιδιά να προσπαθούν να αντιδράσουν απέναντι στα πολύ ψηλότερα και πιο αθλητικά παιδιά της αντίπαλης ομάδας (62-32). Τελευταίο παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα, που πρόσφερε πολλά δυνατά παιχνίδια και εμπειρίες στους αθλητές μας, έγινε εντός έδρας στις 26.01 με την ομάδα του Α.Σ. Ολυμπιάδας Παπάγου. Ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Στο τελευταίο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 48-50 η ομάδα μας έβγαλε ένα ελεύθερο σουτ από κοντά για την ισοφάριση, η οποία όμως δεν ήρθε και στον αιφνιδιασμό με ένα γκολ-φάουλ η ομάδα της Ολυμπιάδας κλείδωσε τη νίκη σε αυτόν τον εξαιρετικό αγώνα (48-54). Μπράβο και πάλι σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια σε αυτό το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και για την εξαιρετική εικόνα που είχαν σε όλα τα παιχνίδια.


Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και των δύο ομάδων μας για την αγωνιστική εικόνα και το ήθος που είχαν σε όλα τα παιχνίδια.