4ο All Star Day! 23.02.2020!

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.02]


4 ημέρες έμειναν μέχρι το 4ο All Star Day του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Γλυκών Νερών. Η μπασκετική αυτή γιορτή θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ***στις 10:00*** στο Κλειστό Γυμναστήριο με συμμετοχή αθλητών από τις Ακαδημίες και από τα Αγωνιστικά Τμήματα!


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή αγώνα ανάμεσα σε Team Blue και Team White, διαγωνισμό ελεύθερων βολών, διαγωνισμό skills challenge και διαγωνισμό τρίποντων.


Στη γιορτή μας θα τιμηθεί και ο Kobe Bryant με δύο special events με χρήση του κορυφαίου μηχανήματος Dr.Dish All Star Shooting Machine το οποίο χρησιμοποιείται στην Mamba Academy και στις κορυφαίες ομάδες της Euroleague. Τα δύο events θα είναι το 3point Final Shootout και το 81point Mamba Challenge.


Τη γιορτή μας θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι:


- Μιχάλης Κυρίτσης (εκ μέρους του προγράμματος ΟΠΑΠ Ακαδημίες, Παίκτης και Προπονητής με ιστορία 50 ετών στο μπάσκετ)


- Βασίλης Σκουντής (Δημοσιογράφος, Συγγραφέας) και


- Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΚΑΕ ΑΕΚ, Κυπελλούχος Ελλάδας 2020)


Σας προσκαλούμε να έλθετε μαζί με τα παιδιά σε μία εκδήλωση που συμπίπτει με τα 30 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας.


Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου


[ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05.02]


Στην επέτειο της συμπλήρωσης τριάντα ετών από την ίδρυση του Συλλόγου, μία από τις σημαντικές εορταστικές εκδηλώσεις του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης θα είναι το 4ο All Star Day!


Η αθλητική αυτή γιορτή έχει διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και στόχος της είναι να προσφέρει διασκέδαση στους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές του Συλλόγου μέσα από events στα πρότυπα των διάσημων All Star Weekends του NBA (14 - 16 Φεβρουαρίου) και της Basket League (8 - 9 Φεβρουαρίου).


Η μπασκετική αυτή γιορτή θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 10:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο με παρουσία όλων των αθλητών από τις Ακαδημίες και από τα Αγωνιστικά Τμήματα!


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή αγώνα ανάμεσα σε Team Blue και Team White (με επιλογή αθλητών από τα τμήματα Προμίνι, Μίνι, Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων), διαγωνισμό ελεύθερων βολών, διαγωνισμό skills challenge και διαγωνισμό τρίποντων στον τελικό του οποίου θα γίνει χρήση του κορυφαίου μηχανήματος Dr.Dish All Star Shooting Machine.


Η οριστικοποίηση του προγράμματος θα γίνει τις επόμενες ημέρες από το προπονητικό staff των coaches Άρη, Μάριου, Αγγελικής και Δημήτρη και οι συμμετοχές των παιδιών θα προκύψουν από διαγωνιστικές διαδικασίες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των τμημάτων!


Στην εκδήλωση θα υπάρχει επίσης παρουσία σημαντικών προσκεκλημένων οι οποίοι θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες!


Σας προσκαλούμε να έλθετε μαζί με τα παιδιά σε μία γιορτή που στόχο έχει την ψυχαγωγία όλων.


Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου