ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Γλυκών Νερών συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα σε διευρυμένη σύνθεση 7 τακτικών και 3 αναπληρωματικών με αποκλειστικό θέμα την λήψη απόφασης για την αναστολή λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19.


Στην συνεδρίαση είχαν κληθεί και παρευρέθηκαν ο Γενικός Αρχηγός της Ανδρικής Ομάδας και οι 7 προπονητές των Τμημάτων Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου. Συμμετείχαν επίσης με ηλεκτρονικά μέσα και τα άλλα 2 τακτικά μέλη του Συμβουλίου.


Για τον Σύλλογο μας που αποτελείται από 400 περίπου αθλητές και αθλήτριες, από τις Ακαδημίες, τα Αγωνιστικά Τμήματα, τα Τμήματα Ανδρών και Γυναικών, τα Τμήματα Βετεράνων και Μη Ενεργών Αθλητριών, αποτελεί κύριο μέλημα η διαφύλαξη της υγείας των αθλητών και των αθλητριών αλλά και των προπονητών και των προπονητριών.


Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που πρέπει να επιδείξουμε στο κοινωνικό σύνολο της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών και του Δήμου Παιανίας και των αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας, από τις Ομοσπονδίες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης και από το Δήμο Παιανίας, αποφασίσαμε ομόφωνα την αναστολή όλων των προπονήσεων στο Κλειστο Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου.


Επισημαίνεται ότι έχει ήδη ανασταλεί με την απόφαση 62/2020 του Δήμου Παιανίας η χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Λυκείου (Μικρό) έως την Τετάρτη 8 Απριλίου.


Το γραφείο του Συλλόγου θα λειτουργήσει εκτάκτως και μέχρι νεοτέρας με το εξής πρόγραμμα:

Σάββατο 14 Μαρτίου, 10:30 - 12:00 Τριτη 17 Μαρτίου, 18:30 - 20:00 Σάββατο 21 Μαρτίου, 10:30 - 12:00 Τρίτη 24 Μαρτίου, 18:30 - 20:00

προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι γονείς για τρέχοντα θέματα (διευκρινήσεις, ερωτήσεις, πληρωμές, κλπ.). Η επικοινωνία με τον Σύλλογο μπορεί να γίνει επίσης μέσω email στο gysy.gln@gmail.com καθώς και στο τηλέφωνο 6909445358.


Συνιστούμε σε όλους να ακολουθούν τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με ψυχραιμία, σύνεση και τήρηση των απαραίτητων μέτρων πρόληψης και υγιεινής για την προστασία των παιδιών αλλά κυρίως των ευπαθών ομάδων.


Ως Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουμε σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους θεσμικούς φορείς και θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συμπαράσταση προς το Γυμναστικό Σύλλογο Γλυκών Νερών στη διαχείριση μιας πρωτοφανούς κατάστασης.


Το Δ.Σ.