Ενημέρωση για επαναλειτουργία Συλλόγου

Καλησπέρα σε όλους.


Την Παρασκευή 15 Μαΐου εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ένα έγγραφο με θέμα: 'Πρακτικές οδηγίες Β' Φάσης για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους' το οποίο θέτει τις βάσεις για προπόνηση ομάδων αθλητών και αθλητριών εντός Κλειστών Γυμναστηρίων. Το έγγραφο αυτό έχει εκδοθεί κατόπιν οδηγιών της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και αποτελεί το πρώτο επίσημο έγγραφο με το οποίο δρομολογείται η επανέναρξη της λειτουργίας των Κλειστών Γυμναστηρίων υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις αρχικά για τις ηλικίες άνω των 13 ετών.


Ως Διοίκηση είμαστε σε επικοινωνία με την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή και με τις δύο Ομοσπονδίες - οι οποίες αναμένονται να εκδώσουν τα απαιτούμενα Ειδικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα Άθλησης Β' Φάσης - προκειμένου να είναι απολύτως σαφείς οι όροι και προϋποθέσεις που θέτει ο Ελληνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για την άρση της απαγόρευσης λειτουργίας Κλειστών Γυμναστηρίων που τυπικά ισχύει έως 31.05.


Παράλληλα θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση του Προπονητικού Team, των Διασωστών και του Τεχνικού Ασφαλείας για όλα τα παραπάνω και αναμένεται να γίνει μία διευρυμένη σύσκεψη για τις λεπτομέρειες της επαναλειτουργίας, σε συνέχεια της οποίας θα υπάρξει και η επικοινωνία με το Δήμο Παιανίας.


Ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση που επέδειξαν προς την οικογένεια του Γ.Σ. Γλυκών Νερών σε όλη αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου. Ο αθλητισμός είναι ένας τρόπος ζωής για τους 420 αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, από τα μικρά τμήματα Baby σε μπάσκετ και βόλευ, τις Ακαδημίες, τα Αγωνιστικά Τμήματα, τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών και τις ομάδες Βετεράνων και Μη Ενεργών Αθλητριών.


Στόχος της Διοίκησης είναι η σωστή και προσεκτική πορεία για την επιστροφή στη νέα κανονικότητα.


Ακολουθώντας τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γ.Γ.Α. θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οτιδήποτε νεότερο.


Μένουμε ασφαλείς!


Το Δ.Σ.