Ανδρικό 2020: Προετοιμασία με αισιοδοξία για τη Β' ΕΣΚΑ

Το χτίσιμο και η προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας που ξεκίνησε στις 25 Μαΐου συνεχίζεται με «ελπιδοφόρα» αγωνιστικά μηνύματα κανονικά και τον Ιούλιο.


Σημαντικό στοιχείο είναι η ένταξη στο δυναμικό της έξι νέων παικτών που θα ενισχύσουν την προσπάθεια σημαντικά στο Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.


Εξίσου σημαντική όμως είναι η εμφατική παρουσία των παικτών που είναι στον Σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια που συνεχίζουν με μεγάλη διάθεση και υψηλή αγωνιστική προσήλωση για μία ακόμη χρονιά.


Το καλό κλίμα, η θετική διάθεση και η διαρκώς βελτιούμενη χημεία μεταξύ των αθλητών είναι έκδηλη στις προπονήσεις και αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία για την επιτυχία.


Οι προπονήσεις και τα φιλικά θα συνεχιστούν αδιάκοπα μέχρι τέλος Ιουλίου καθώς οι αθλητές δίνουν δυναμικό παρών.


Οι ευχές της Διοίκησης και του Γενικού Αρχηγού προς το coaching staff και τους παίκτες είναι η νέα αθλητικά χρονιά να φέρει υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας.ΥΓ1. Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Σταφυλά και το Νίκο Γάσπαρη για την σημαντική προσφορά τους στον Σύλλογο και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στις αθλητικές και προσωπικές του φιλοδοξίες.ΥΓ2. Το Γαλατικό Χωριό είναι εδώ. Ενωμένο. Ισχυρό. Σας θέλουμε όλους κοντά στην Ομάδα!