Τμήμα ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Νέος προπονητής ο Σ. Μονδέλος!

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Γλυκών Νερών με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον coach Στέφανο ΜΟΝΔΕΛΟ, ο οποίος και θα αναλάβει να οδηγήσει τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα του Συλλόγου μας στην 3η της χρονιά στην Τοπική Κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ.


Ο Στέφανος είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Επιστήμης και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ με ειδικότητα Πετοσφαίρισης. Είναι έμπειρος (άνω των 15 ετών) προπονητής με μακρά θητεία και επιτυχίες κυρίως με την ομάδα του ΣΦΑΜ Φοίβου Μελισσίων. Έχει διατελέσει προπονητής και υπεύθυνος Ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων, έχοντας προπονήσει όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από Ακαδημίες έως Τμήματα Ανδρών και Γυναικών. Με τις ομάδες Κορασίδων-Νεανίδων-Παίδων-Παμπαίδων-Εφήβων έχει συμμετοχές και πρωταθλήματα σε Final 4. Τέλος έχει διατελέσει καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολεία (Δούκα & Ζηρίδη) με επιτυχίες στα σχολικά πρωταθλήματα ΑΣΙΣ.


Οι γνώσεις, η εργατικότητα και το πείσμα του Στέφανου αποτελούν τα εχέγγυα για μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, με το βλέμμα σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου και την ανάδειξη αθλητριών που μελλοντικά θα στελεχώσουν τη Γυναικεία ομάδα .


Για τη συνεργασία του με το Σύλλογο ο coach δήλωσε:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έρχομαι σε ένα υγιές και ανταγωνιστικό σωματείο που τα τελευταία χρόνια δείχνει τη σταθερή και ανοδική του πορεία.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση όσο και τις αθλήτριες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι ολόψυχα -και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για αυτό- η νέα αγωνιστική χρονιά να μας βρει υγιείς, ανταγωνιστικούς ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει, προσθέτοντας έτσι και εγώ με τον τρόπο μου ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων."


Το Δ.Σ. του ΓΣΓΝ εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του!

Καλώς ήλθες Στέφανε!