Έναρξη Εγγραφών - Ωράριο Γραμματείας

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Γλυκών Νερών ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η λειτουργία της Γραμματείας (τηλέφωνο: 210-6659220, email: gysy.gln@gmail.com).


Το ωράριο λειτουργίας για τον Σεπτέμβριο είναι:


Δευτέρα, 17:30 - 20:30

Τρίτη, 17:30 - 20:30

Τετάρτη, 17:30 - 20:30

Πέμπτη, 17:30 - 20:30

Σάββατο, 10:00 - 13:00


Λόγω του Πρωτοκόλλου Λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο στην εγκατάσταση, ενώ τηρείται Βιβλίο Εισερχομένων - Εξερχομένων.


Επίσης, επιτρέπεται η είσοδος ενός (1) ατόμου στο Γραφείο. Οι υπόλοιποι γονείς θα αναμένουν στον προθάλαμο και στον εξωτερικό χώρο του Γυμναστηρίου.


Αποκλειστικά μέσω της Γραμματείας του Συλλόγου θα διεκπεραιώνονται οι ακόλουθες διαδικασίες:


1. Εγγραφές και επανεγγραφές αθλητών και αθλητριών όλων των Τμημάτων (Απαιτείται συμπλήρωση της σχετικής αίτησης που θα δοθεί από τη Γραμματεία και ενημέρωση για την προσκόμιση άλλων απαραίτητων δικαιολογητικών που προβλέπονται λόγω της πανδημίας COVID19 κλπ.). Για τη διευκόλυνση και επιτάχυνση της διαδικασίας, τα σχετικά έγγραφα έχουν αναρτηθεί στο Google Drive και είναι προσβάσιμα σε όλους.


2. Διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων αθλητικής περιόδου 2019-2020


3. Κράτηση θέσης και επιλογής ώρας για καρδιολογικό έλεγχο και έκδοση Κάρτας Υγείας για την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία αυτή αφορά όσους αθλητές και αθλήτριες έχουν εκδώσει αγωνιστικό δελτίο από την οικεία Ομοσπονδία. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία αυτή υπάρχουν υπάρχουν σε ξεχωριστή ανακοίνωση.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη και ευχόμαστε σε όλα τα Τμήματα μία πολύ καλή αθλητική χρονιά!