Προσφορά Καρδιολογικού Ελέγχου και έκδοση Κάρτας Υγείας 2020-2021

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Γλυκών Νερών συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με το Διαγνωστικό Καρδιολογικό – Υπερηχογραφικό Κέντρο ‘Καρδιοανάλυσις’ και τον καρδιολόγο Σπυρίδων Κούρτη δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας να κάνουν ένα καρδιολογικό έλεγχο και να παραλάβουν την – υποχρεωτική σύμφωνα με το Νόμο 2725/1999 – Κάρτα Υγείας Αθλητή την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου από 17:00 έως 21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.


Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά τα ακόλουθα:

1. Ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο, στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

2. Δωρεάν triplex καρδιάς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

3. Πιστοποίηση της Κάρτας Υγείας με ετήσια διάρκεια, που είναι απαραίτητη για την συμμετοχή σε προπονήσεις και αγώνες, για τις Ομοσπονδίες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης για την αθλητική περίοδο 2020-2021.

4. Χορήγηση βεβαίωσης άθλησης καθώς και σχολικών βεβαιώσεων, στους αθλητές.

5. Ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους γονείς των αθλητών, σε όλες τις καρδιολογικές και υπερηχογραφικές εξετάσεις.

6. Γενική εξέταση αίματος και χοληστερίνης με δυνατότητα άμεσης επίδοσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων με κόστος 5 ευρώ

7. Ειδική έκπτωση 15% σε όλες τις ορθοπεδικές επεμβάσεις σε συνεργασία με την κλινική ΙΑΣΙΟ στην Καλλιθέα.


Το Διαγνωστικό Καρδιολογικό - Υπερηχογραφικό Κέντρο ‘Καρδιοανάλυσις’, που λειτουργεί από το 2008 στην Νέα Σμύρνη, συνεργάζεται με αθλητικούς συλλόγους στον χώρο του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης, της χειροσφαίρισης, της ρυθμικής και της ενόργανης γυμναστικής, των πολεμικών τεχνών και της κολύμβησης για πάνω από δέκα χρόνια. Μεταξύ των Συλλόγων που έχουν εμπιστευθεί την ‘Καρδιοανάλυσις’ είναι: Γ.Σ. Περιστερίου, Α.Ε.Κ. Περιστερίου, Έσπερος Καλλιθέας, Γ.Α.Σ. Χολαργού, Α.Σ. Πανοράματος Πετρούπολης και πολλοί άλλοι.


Το κόστος ανέρχεται σε 15 ευρώ ανά αθλητή και για την καλύτερη οργάνωση θα πρέπει να γίνει ενημέρωση στη Γραμματεία καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (εκτιμάται ότι θα εξυπηρετηθούν 28 άτομα ανά ώρα, δηλαδή συνολικά περίπου 120 άτομα) με προγραμματισμό 7 ατόμων ανά 15'.


Επισημαίνεται ότι οι Κάρτες Υγείας ως έντυπα θα είναι διαθέσιμα στη Γραμματεία του Συλλόγου την ημέρα της εξέτασης.


Την ημέρα της εξέτασης πρέπει να προσκομιστούν με ευθύνη των γονέων ή των αθλητών και αθλητριών τα ακόλουθα:


Α. Μία φωτογραφία η οποία επισυνάπτεται στην Κάρτα και υπογράφεται από τον καρδιολόγο.


Β. Το έντυπο προαγωνιστικού ελέγχου, συμπληρωμένο καταλλήλως. Το σχετικό έντυπο είναι διαθέσιμο εδώ.


Λόγω του Πρωτοκόλλου Λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου και των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του COVID19, είναι υποχρεωτικά τα ακόλουθα μέτρα:


- Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο στο Κλειστό Γυμναστήριο


- Είναι υποχρεωτική η τήρηση Βιβλίου Εισερχομένων - Εξερχομένων καθώς και η θερμομέτρηση.


- Η είσοδος στα αποδυτήρια, όπου θα πραγματοποιηθεί η εξέταση, θα γίνεται για 2 άτομα. 2 άτομα θα αναμένουν έξω από τα αποδυτήρια και 3 άτομα θα αναμένουν στον προθάλαμο. Οι υπόλοιποι θα αναμένουν στον εξωτερικό χώρο.


- Η έξοδος για όσους ολοκληρώνουν την εξέταση θα γίνεται από την πλαϊνή πόρτα προς το Δημοτικό Σχολείο.


Σημείωση: Για όσους αθλητές/τριες επιλέξουν την έκδοση της Κάρτας Υγείας και της Ιατρικής Βεβαίωσης από δικό τους ιατρό, θα πρέπει να μεριμνήσουν για την προσκόμιση τους στη Γραμματεία του Συλλόγου πριν από την έναρξη των προπονήσεων!!!


Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.